Meny
Meny

LITE OM OSS

VÅRT MÅL: FÖRDOMSFRI REKRYTERING

Vår verksamhet vilar på en grund av värme, gemenskap och öppenhet där vi sätter individen i centrum. För oss är synen på medmänniskor central och vi tror därför på vikten av att ha en balans mellan arbete och fritid. Således lägger vi stor betydelse vid att du uppnår den jämvikt du vill ha. Vi sätter även högt värde vid glädje och lekfullhet. Det ska vara kul att jobba! För oss är det viktigt att se potentialen bakom varje person vi möter – bortom det uppenbara. 

 

Embedded Skills hjälper dig som vill utvecklas. Vi värdesätter att ge dig förutsättningar för att växa inom din karriär och på det personliga planet. Som konsult hos oss kan du arbeta med både kortare och längre uppdrag, utifrån dina önskemål. Vi ser över det som passar dig, din kompetens och dina behov. För vi vill inget hellre än att hjälpa dig att hitta ditt nästa uppdrag. 

  

Vi drivs av att människor hittar sin fulla potential. Därför vill vi lära känna dig! Våra intervjuer genomförs snarare som en dialog än ett förhör. Vårt mål är att varje talangfull kandidat ska lämna intervjun med ett leende på läpparna. Det kan vara så att det just för tillfället inte finns passande uppdrag, men då vet vi dina preferenser för framtida möjligheter.

Vi har många uppdrag och har valt att inte lägga ut dem på vår hemsida, då uppdragen oftas stängs snabbt pga tillströmningen av sökande. Istället skickar vi förslag direkt till våra kandidater i vår databas. Så registerera dig på vår intresseanmälan, vi kontaktar dig snarast för intervju.